06709056118 info@selinhome.hu
Tonin Casa - Olasz bútor

Folyamatos korszerűsítés és a gyártás tökéletesítése. Ez jellemzi a Tonin Casat.

“A kiválóság nem örökletes. A minőség nem veled született.
Csak akkor lehetsz a legjobb, ha a legjobbakkal veszed fel a versenyt.”

Olasz prémium bútor Pécs

Olasz minőség és hihetetlen elszántság

A Tonin Casa partnerünknek hosszú és kimondottan érdekes története van. Az alapítók lényegében a teljes ismeretlenségből indultak és építették fel a márkát. Kezdetben cipőtartók gyártásával foglalkoztak több, mint 40 évvel ezelőtt. Egyetlen céljuk volt, azt akarták, hogy termékeik a lehető legjobb példa legyenek az olasz minőségre. Felkérték a legképzettebb szakembereket, hogy csinálják azt amiben a legjobbak: készítsenek hibátlan bútorokat.

Olasz minőség

Klasszikus formavilág

Egyedi Design

Egyedi és minőségi olasz bútor

Bútor egy életen át

A ’90 -es években a legkreatívabb szakértők, tervezők és designerek segítségével egy egészen új hullámot indítottak el a saját piacukon. Modernizálták a gyártást, azonban továbbra is mindvégig szem előtt tartották az olasz tradicionális formákat és minőséget.

Ezalatt a hosszadalmas és izgalmas folyamat során jutottak igazi védjegyüknek is tekinthető szolgáltatásukhoz, melyek az olaszokra jellemző energiával és még annál is nagyobb empátiával teli bútorok gyártása. Olyan termékekké, amelyek örökre a tulajdonosok életének részét képzik. Bútoraikra azt kérik, tekintsünk úgy , mint egy igazán jó és megtérülô befektetésre.

Hiszen kiváló olasz minőség és az örök klasszikus formavilág mindvégig kiszolgál majd minket az évek során.

Katalógusok

Minőségi alapanyagok, szakértelem és precíz kivitelezés.  Jöjjön el bemutatótermünkbe és élje át az egyedi otthon érzését.

Bemutatóterem

Kisgáti u. 30.
Kaposvár

 

Kapcsolat

info@selinhome.hu

06709056118