{

selin home kollekció 2021/1

Kéthetente új válogatást fogunk megosztani veletek, amelyben a kiválaszott termékeket a promóció időtartama alatt kedvezményesen tudjátok megvásárolni.

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Vortex

 

Gyártó Calligaris
Tervező Calligaris Studio
Kedvezmény 20%

 

A  Vortex körasztal különleges és egyszerű. Dekoratív és funkcionális központi váza, amely spirális fémcsővázával személyiséget teremt az asztal számára. Az üveg vagy kerámia asztallap tökéletesen illeszkedik a fémvázhoz, három kör alakú acéllemez segítségével van rögzítve a kerethez. 

SIREN

Gyártó Connubia
Tervező Connubia Studio
Kedvezmény 20%

Siren skandináv design fa szék nagy, kényelmes üléssel. A háttámla és a széles ülés egyaránt kárpitozott.

SIREN

Gyártó Connubia
Tervező Connubia Studio
Kedvezmény 20%

Siren skandináv design fa bárszék fém lábtartóval, nagy és kényelmes üléssel. A háttámla és a széles ülés egyaránt kárpitozott.

YPSILON

Gyártó Calligaris
Tervező Stefano Cavazzana
Kedvezmény 20%

Az Ypsilon szórakoztató módja annak, hogy stílust adj az ingatlan azon részéhez, ahol a pihenésé a főszerep. Az Ypsilon egy teljesen moduláris kanapé sziget. Négyzet alakú, steppelt varrású külön álló darabokból alakítható. Mozgatható háttámlája kétféle állással rendelkezik, egy kényelmi és egy társalgó pozíció közül tudunk választani. 

KYO

Gyártó Ditre Italia
Tervező

Stefano Spessotto & Lorella Agnoletto

Kedvezmény 20%

Az ülés és a háttámla egy keretre van felfüggesztve, mely több színben rendelhető. Egy olyan bútor, amely vékony vázának köszönhetően a stílusos eleganciát fejezi ki.

TERRAZZO

Gyártó Calligaris
Tervező Calligaris Studio
Kedvezmény 20%

Terrazzo padló eredete egészen az ősi Görögországba és Rómába vezethető vissza. A hírneve a 15. századi Velencének köszönhető ahol a mozaik padló eme jellegzetes változata rendkívül népszerűvé vált. A Calligaris Studio-t ez a padló ihlette és ezt a látványt szerették volna visszaadni egy szőnyegben. A Terrazzo gépi szövésű szőnyeg, de a speciális eljárással kezelt gyapjú és szintetikus szálak keverékének köszönhetően kézzel készített hatást eredményez. Téglalap és kör formában elérhető.

PALETTE

Gyártó Calligaris
Tervező Archirivolto
Kedvezmény 20%

Minimalista formák és skandináv stílus határozza meg a fa vázú Palette asztalt. Az asztalt a lábakat és a felső részt meghatározó félkörök egymás melletti elhelyezése jellemzi. Fontos szempont, hogy a különböző méretű darabokat lehet összerakni, a lábak pedig tökéletesen igazodnak egymáshoz.

AMADEUS

Gyártó Felis
Tervező Felis Studio
Kedvezmény 20%

A legegyszerűbb dolgok a legkülönlegesebbek. Ebben a mondatban megtalálható az egész Amadeus olasz kanapé: a formák harmóniája, a helytakarékos kialakítása és kissé ívelt vonalai. Egy pillanat alatt ággyá alakítható, ezért a pihentető élmény ideális folytatása.

Elérhető ággyá alakítható fotelként és különböző méretű moduláris kanapé összeállításokban.

FLUFF

Gyártó Calligaris
Tervező Daniele Lo Scalzo Moscheri
Kedvezmény 20%

A Fluff ágy szövet és bőr kárpitozással rendelhető. A háttámla és az ágykeret is teljesen kárpitozott de a kárpit leszedhető, így sokkal könnyebb tisztán tartani. Kizárólag fém lábbal elérhető. Opcióként a fejtámla hátsó része rendelhető bőr borítással.

TRAME

Gyártó Calligaris
Tervező

Busetti Garuti Redaelli

Kedvezmény 20%

A Trame falitükör két méretben, dekoratív mintázattal elérhető. Felszerelhető vízszintesen és függőleges állással is. Ez a különlegesen mintázott művészi tükör segít minden helyiséget egyedivé tenni.

A kedvezményes kollekció meghirdetett időszaka 2021.03.17.-2021.03.31. A kedvezmény más kedvezményekkel nem összevonható és kizárólag a megadott időpontig érvényes.