{

Rólunk

Prémium

Bútorbolt

Egyéniségeknek

Rólunk

Prémium

Bútorbolt

Egyéniségeknek

több mint bútorbolt

A Selin Home nem csupán egy bútorbolt, hanem annál sokkal több. Egy életérzés, amit most prémium termékeinken keresztül hazavihet saját otthonába. Hiszünk benne, hogy mindenkinek mások az igényei és mi ezekre kínálunk egyedi, modern megoldást, mindezt a lehető legjobb minőségben. Kaposvári üzletünkben kollégáink segítenek Önnek kiválasztani a megfelelő bútort és lakáskiegészítőt, ami nem csak a szalonban magával ragadó, hanem az otthoni környezetéhez is a legjobban illeszkedik. 

TÖRTÉNET

tÖRTÉNETÜNK ÉS CÉLJAINK

 

Vállalkozásunk alapjai otthonunk átalakításával párhuzamosan kerültek körvonalazódásra. Amikor elkezdtünk a környékünkön és a régiónkban minőségi bútorok és lakberendezési termékek és szolgáltatások után kutatni, hamar rájöttünk arra, hogy legalább a fővárosban el kell mennünk, ha olyan bútorokkal szeretnénk berendezni otthonunkat, amelyek eszétikailag, funkcionálisan és nem utolsó sorban minőségileg is megfelelnek az általunk támasztott elvárásoknak.

A jó minőségű alapanyagokból és profi eljárásokkal gyártott termékek sajátossága, hogy a használati idejük nagymértékben megnövekszik. Egy ember mindennapjának otthon eltöltött részét olyan környezetben kell megélnie, hogy az pozitív hatással legyen a munkájára, kapcsolataira és hangulatára.

Célunk, hogy a régiónkban élő embereknek lehetőséget nyújtsunk a minőségi bútorok, kiegészítők és szolgáltatások hozzáféréséhez, valamint, hogy országos szinten egy olyan színvonalas üzletláncot hozzunk létre, amely kiszolgálja az olyan vásárlók igényeit, akik nem elégednek meg a hétköznapi lehetőségekkel és valami különlegesre vágynak.

Vendégeink véleményei

“Gyönyőrű és elegáns”

“Fantasztikusak a bútorok és a környezet, miközben segítőkész Mindenki. Figyelmesek, még a gyerekeknek is küldtek haza meglepetést a vásárolt kanapé mellé, amellett, hogy én is hazavihettem egy általam dicsért díszt ajándékba. 🙂 Ennyi mosolygós és készséges tulajjal és eladóval még nem volt dolgunk. Még egyszer köszönjük!”

Megbízható partner

Prémium termék

Gyakran ismételt kérdések

„Számunkra mindennél fontosabb vásárlóink elégedettsége, ezért termékeink kiválasztásánál az egyediség mellett, a prémium minőség és hosszantartó anyaghasználat a legfontosabb szempont. „

Szeretnénk megkönnyíteni ügyfeleink életét, ezért a személyes tapasztalatok alapján létrehoztunk egy részt, ahol a gyakran feltett kérdéseket igyekszünk megválaszolni.

Szállítási határidő

A különböző számú partnereinkkre való tekintettel pontos szállítási határidőn mindig a megrendelni kívánt termékek tudatában adjuk meg. Általánosságban azonban elmondható, hogy a nemzetközi szállításra való tekintettela termék a megrendeléstől számított legkedvezőbb esetben már 2 hét alatt megérkezik, de legfeljebb a megrendelés utáni 12. héten.

megrendelés folyamata

A megrendelések leadására online és személyesen is van lehetőség. Online a partnereink oldalán megtalálható katalógusok alapján lehet rendelni. A termékeknél előforduló termékvariációkat e-mailben vagy telefonon keresztül letudják egyeztetni kollégánkkal. A kiválasztás után elkészítjük az árajánlatot és továbbítjuk azt a megadott e-mail címre. 

A bemutatótermünkben személyesen tudunk termékajánlásokat tenni a kiválasztott stílus és árkategória alapján. A termék kiválasztása után az anyagmintából látható, hogy a végtermék milyen összetevőkből lesz gyártva.

Termékek konfigurációja

Minden partnerünk lehetőséget nyújt az egyedi elképzelések megvalósítására. Az egyénre szabás mértéke a különböző partnereinknél eltér, azonban kollégáink segítenek abban, hogy az elképzelt eredmény megfelelően valósuljon meg.

Kérjük, hogy a kiválasztott termék megnevezésével érdeklődjön az egyéni konfigurációk lehetőségéről elérhetőségeink egyikén.

Árkategóriák

Minden partnerünk oldalán található egy általunk készített besorolás, ahol 1-5 € szimbólummal jelöljük az általunk készített besorolásokat. 

Természetesen ez egy általánosítás, van, hogy egy bizonyos termék ára meghaladja az átlagot, vagy éppen az átlag alá esik. Azonban ez minden látogatónk számára egy bizonyos összképet alkot arról, hogy maga a gyártó és a cégünk hova pozícionálja az adott termékeket.

Selin Home

Bemutatóterem

Előre egyeztetett időpontokban nyitva

Kaposvár, Damjanich út 94.

Kapcsolatfelvétel

a mi történetünk

Olvass rólunk és az általunk képviselt értékekről.

Bemutatóterem

Kisgáti u. 30.
Kaposvár

ÜGYFÉLFOGADÁS KIZÁRÓLAG ONLINE!

 

Kapcsolat

info@selinhome.hu

06709056118