{
Tonin Casa - Olasz bútor

KÉZZEL KÉSZÍTETT REMEKMŰVEK

Reflex, mint márka több, mint 20 évvel ezelőtt azért jött létre, hogy újradefiniálja az üveggyártást. 

Történetük, ennél jóval korábbra vezethető vissza, ugyanis az a bizonyos olasz családi üvegműhely, ahonnan később a márka indult, a 40-es években lett alapítva, Biancade történelmi központjában. Hírnevét azok a gyönyörű, kézzel készített termékei hozták meg, melyek könnyedén felismerhetőek voltak bájos forma- és színvilágukról, így is megemlékezve a velencei kézművesség kimeríthetetlen örökségéről.

Ez volt az első cég, amely elkezdte használni a méltán híres, és egyébként rendkívül erős muránói üveget asztalai alapjának. Azt gondoljuk, remek ötlet és teljesen beleillik cég profiljába, hiszen mindig is ragaszkodtak az olyan minőségi anyagok felhasználáshoz, mint például üveg, márvány, kovácsolt vas és fa. Ezeket keverték a megfelelő technológia és kézműves eljárásokkal.  A végeredmény pedig olyan berendezési tárgyak, amelyek kifejezik a technológia, a tervezés, a kutatás és a hagyomány tökéletes szintézisét.

Reflex ráadásul olyan híres olasz és külföldi tervezőkkel kezdett együttműködésbe, mint: Pininfarina, Sacha Lakic, Maurice Barilone, Andrée Putman, Arnaldo Gamba, Leila Guerra és Marco Piva.

Olasz prémium bútor Pécs

KÖRNYEZETTUDATOSSÁG ÉS TERMÉKEIK

A tervezés és gyártás során nagy figyelmet fordítanak a minőségre, formatervezésre, és az ügyfelektől érkező olyan különleges kérésekre, mint egyedi méretek, különleges anyagok és egyéb design megoldások. Valódi 21. századi problémaként tekintenek a környezetszennyezésre, ezért kizárólag 100% -ban újrahasznosítható anyagokat használnak.  Főbb termékkategóriák: szekrények, asztalok, székek és karosszékek, kanapék, ágyak, csillárok és további kiegészítők. 

 

made in italy

Egyedi és minőségi olasz bútor

A MURÁNÓI ÜVEG ÉS AZ ÜVEGKÉSZÍTŐ MESTEREK

Bár gyönyörű kidolgozásuk és hosszantartó minőségük miatt is kiváló választás, mégsem ezek adják a muránói üveg igazi értékét, sokkal inkább misztikus története.

Muránó néhány kilométerre helyezkedik el Velencétől és a 13. század óta a velencei üveggyártás központja, majd a 14. században elkezdődött az üvegtermékek exportja, legkeresettebb termékeik főként tükrök voltak. Az üvegkészítők koruk megbecsült mestereiként ismertek, kiváltságokat élveztek és kivétel nélkül igyekeztek titokban tartani a mesterség fortélyait, ezért legtöbb esetben a tudás apáról fiúra szállt sok- sok éven át.  

Napjainkban még mindig ezekkel a több évszázados technikákkal és óriási szaktudással készítik termékeiket, melynek lényege, hogy késleltetni tudják a folyékony üveg megszilárdulását, így szebb és egyedibb formákat tudnak alkotni.

Katalógusok

a mi történetünk

Olvass rólunk és az általunk képviselt értékekről.

Bemutatóterem

Kisgáti u. 30.
Kaposvár

ÜGYFÉLFOGADÁS KIZÁRÓLAG ONLINE!

 

Kapcsolat

info@selinhome.hu

06709056118