{
Tonin Casa - Olasz bútor

100 éves tapasztalat

 

Olaszokra jellemző kreativitás, kézzel készített termékek, és nemzetközi szinten is ismert márka, ez a Potocco örökség.  Az egész egy családi vállalkozásnak indult, és mostanra már közel egy évszázada ismertek, ezalatt rengeteget kutattak és fejlesztettek. Kínálatukban alapvetően két csoportot különböztetnek meg kinti és benti használatra gyártott termékek.

Termékpalettájukban megtalálhatóak: székek, fotelek, kanapék, asztalok, konzolok, szekrények és kiegészítők.

Olasz prémium bútor Pécs

Generációról generációra

AA márkát nem más, mint Domenico Potocco alapította 1919-ben, Manzanoban. Aki ekkor találkozott az olasz mesterrel, nem is sejthette, hogy a kezdetekben kis kézműves műhely, mely főként székek gyártására specializálódott, milyen ismert márka lesz a 21. században.

Napjainkban a Potocco meghatározó szerepet tölt be az olasz és a nemzetközi bútorpiacon egyaránt. 

 

made in italy

Egyedi és minőségi olasz bútor

Büszkék történelmükre, a 20. és a 21. század sikereire. Részt vettek az első Salone del Mobile kiállításon, majd nem sokkal rá már kiemelt partnerként szerepeltek, és talán ez volt az a momentum, ami elindította őket az igazi ismeretség felé. Innentől kezdve egyre több együttműködés jött létre és nem sokkal rá, már fontos nemzetközi formatervező cégek is érdeklődtek a közös munka iránt. 

Példaként, néhány híres designer, akivel közös együttműködés született: Bernhardt & Vella, Hannes Wettstein’s Studio, Toan Nguyen, Mario Ferrarini, David Lopez Quincoces, Chiara Andreatti, Gabriele és Oscar Buratti.

Azzal még hazai konkurenseik sem vitatkozhatnak, hogy a Potocconak valódi szerepe volt az olasz bútortörténelemben, és hogy az elsők között lettek ismertek a nemzetközi piacokon.

Ma Antonino Potocco vezetésével, és lányai a család ötödik generációjának segítségével, a márka már jelen van a világ szinte összes országában.

Van, ami 1919 óta sem változott

Bár a mai cég már össze sem mérhető a kis családi műhellyel, amiből aztán kinőtte magát, még mindig ugyanazt a kellemes és családias hangulatot igyekeznek biztosítani munkatársaik számára, mint a kezdetekben.

Mottójuk, hogy ez a légkör és az egymás közötti harmónia, amely garantálja a minőséget, legyen szó kézműves vagy nagyobb volumen gyártásáról.

A kézműves kultúra, mint vállalati eszköz, lehetővé tette a Potocco számára, hogy a hosszú évek során egyesítse a modern tömeggyártást és a kézi kivitelezés előnyeit.

Egyedi és minőségi olasz bútor

Katalógusok

a mi történetünk

Olvass rólunk és az általunk képviselt értékekről.

Bemutatóterem

Kisgáti u. 30.
Kaposvár

ÜGYFÉLFOGADÁS KIZÁRÓLAG ONLINE!

 

Kapcsolat

info@selinhome.hu

06709056118