06709056118 info@selinhome.hu
Tonin Casa - Olasz bútor

Hagyományos anyagok, modern megközelítés

 

Az olasz Pedralit 1963-ban alapították, Palazzolo sull’Oglio-ban. Már egészen a kezdetektől kiemelt szerepet kapott koncepcióikban a formatervezés, később is megtartották ezt a hagyományt, és ma már a design bútorok specialistáinak számítanak.

Jelenlegi kollekciójukat nem csak óriási tapasztalatuknak köszönhetik, hanem sokkal inkább egy összetett folyamatnak, melyben szerepet kap sajátos kutatási módszerük, és természetesen a tőlük megszokott precíz kivitelezés. Leginkább a fa anyaghasználat jellemző rájuk, melyet mesterien kombinálnak fém, műanyag, kárpit kiegészítőkkel. Kedvenc alapanyagaik között a tölgy, kőris és a dió is szerepel.

Olasz prémium bútor Pécs

lenyűgőző referenciák

A Pedrali termékek számos innovatív projektben szerepelnek, ezekből a legérdekesebbeket összeszedtük, például az Autogrill Villoresi Olaszország északi részén, vagy a Google Campus Dublinban, illetve a Microsoft House Milánóban.

Fontos állomás volt a márka életében a híres Alain Ducasse éttermek, a Las Vegas-i Bellagio Resort & Casinó, vagy a milánói Pinacoteca di Brera-ban található Caffé Fernanda.

Szintén találkozhatunk Pedrali termékekkel a Van Cleef & Arpels butikban is, amely a legendás Fifth Avenue-n helyezkedik el, New Yorkban, vagy a rangos Place Vandome-on Párizsban. 

 

made in italy

Egyedi és minőségi olasz bútor

Innovatív gyártási technológia

A Pedralit névjegye a magas minőség, a tanúsított alapanyagok, a kutatás és az élvonalbeli gépek iránti valódi szenvedély.  Ezeknek az elemeknek a keveréke tette Pedrali-t világszínvonalú kortárs designer márkává. 

A 100% -ban olaszországi gyártási filozófia elvét követve, a vállalat több mint 100 országot elérő disztribúciós hálózaton keresztül válik napról napra ismertebbé, a nemzetközi piacokon is.

 

Környezettudatos szemlélet

A gyártási folyamat során különös figyelmet fordítanak a felhasznált anyagokra, a nyersanyag-fogyasztásra, az erőforrások optimalizálására, a hulladékgazdálkodásra és a kibocsátás ellenőrzésére. A Pedrali bútorok olyan gyártási eljárásokkal készülnek, amelyek célja a fogyasztás korlátozása és az olyan hulladékok elkerülése, amelyek károsíthatják az ökoszisztémát. A műanyagból készült termékek újrahasznosíthatóak és öko-kompatibilisek.

2020-ban a Pedrali bemutatta az első olyan kollekciót, mely teljes egészében újrahasznosított anyagból készült: 50% -át műanyagból a fogyasztó utáni hulladékból, és 50% -át műanyag ipari hulladékból állították elő.

Egyedi és minőségi olasz bútor

termékek

Minőségi alapanyagok, szakértelem és precíz kivitelezés.  Jöjjön el bemutatótermünkbe és élje át az egyedi otthon érzését.

Bemutatóterem

Kisgáti u. 30.
Kaposvár

 

Kapcsolat

info@selinhome.hu

06709056118