{
Tonin Casa - Olasz bútor

Hagyományos anyagok, modern megközelítés

 

Az olasz Pedralit 1963-ban alapították, Palazzolo sull’Oglio-ban. Már egészen a kezdetektől kiemelt szerepet kapott koncepcióikban a formatervezés, később is megtartották ezt a hagyományt, és ma már a design bútorok specialistáinak számítanak.

Jelenlegi kollekciójukat nem csak óriási tapasztalatuknak köszönhetik, hanem sokkal inkább egy összetett folyamatnak, melyben szerepet kap sajátos kutatási módszerük, és természetesen a tőlük megszokott precíz kivitelezés. Leginkább a fa anyaghasználat jellemző rájuk, melyet mesterien kombinálnak fém, műanyag, kárpit kiegészítőkkel. Kedvenc alapanyagaik között a tölgy, kőris és a dió is szerepel.

Olasz prémium bútor Pécs

lenyűgőző referenciák

A Pedrali termékek számos innovatív projektben szerepelnek, ezekből a legérdekesebbeket összeszedtük, például az Autogrill Villoresi Olaszország északi részén, vagy a Google Campus Dublinban, illetve a Microsoft House Milánóban.

Fontos állomás volt a márka életében a híres Alain Ducasse éttermek, a Las Vegas-i Bellagio Resort & Casinó, vagy a milánói Pinacoteca di Brera-ban található Caffé Fernanda.

Szintén találkozhatunk Pedrali termékekkel a Van Cleef & Arpels butikban is, amely a legendás Fifth Avenue-n helyezkedik el, New Yorkban, vagy a rangos Place Vandome-on Párizsban. 

 

made in italy

Egyedi és minőségi olasz bútor

Innovatív gyártási technológia

A Pedralit névjegye a magas minőség, a tanúsított alapanyagok, a kutatás és az élvonalbeli gépek iránti valódi szenvedély.  Ezeknek az elemeknek a keveréke tette Pedrali-t világszínvonalú kortárs designer márkává. 

A 100% -ban olaszországi gyártási filozófia elvét követve, a vállalat több mint 100 országot elérő disztribúciós hálózaton keresztül válik napról napra ismertebbé, a nemzetközi piacokon is.

 

Környezettudatos szemlélet

A gyártási folyamat során különös figyelmet fordítanak a felhasznált anyagokra, a nyersanyag-fogyasztásra, az erőforrások optimalizálására, a hulladékgazdálkodásra és a kibocsátás ellenőrzésére. A Pedrali bútorok olyan gyártási eljárásokkal készülnek, amelyek célja a fogyasztás korlátozása és az olyan hulladékok elkerülése, amelyek károsíthatják az ökoszisztémát. A műanyagból készült termékek újrahasznosíthatóak és öko-kompatibilisek.

2020-ban a Pedrali bemutatta az első olyan kollekciót, mely teljes egészében újrahasznosított anyagból készült: 50% -át műanyagból a fogyasztó utáni hulladékból, és 50% -át műanyag ipari hulladékból állították elő.

Egyedi és minőségi olasz bútor

termékek

a mi történetünk

Olvass rólunk és az általunk képviselt értékekről.

Bemutatóterem

Kisgáti u. 30.
Kaposvár

ÜGYFÉLFOGADÁS KIZÁRÓLAG ONLINE!

 

Kapcsolat

info@selinhome.hu

06709056118