{

Cégismertető

Klasszikus és modern

 

1955-ben, Ankarában kezdődött el a történet, aminek köszönhetően kialakult a Nill’s márkanév. Az cég történetének elején elért sikereinek, kialakított létesítményének és tapasztalatának köszönhetően folyamatosan fejlődött. 

Ugyan ebben az évben a bútorgyártási és tervezési munkálatok megkezdődtek, azzal a céllal, hogy debütálni tudjanak az Isztambuli Bútorkiállításon. 2008-ban a kanapé gyártással bővítették a termék palettájukat. A gyártás a legkorszerűbb technológiákkal folytatódik és napról napra fejlődik.

A cég több mint 50 éves tapasztalatának köszönhetően sikeresen képviselik elképzeléseiket és termékeiket a mai világpiacon azzal a céllal, hogy vezető márkává válljanak a modern stílusú fabútor gyártásban. Bár a név és a koncepciók megváltoztak történelmük során, de az alapvető elképzelés és a fa alapanyag iránti elkötelezettségük nem. A mostani termékeiknél is látszik, hogy minőségi alapanyagokkal dolgozva érik el azt az összhatást, amivel egy ingatlanból otthon lesz.

Törekvés a tökéletességre

Az kollekciók kialakítása hangsúlyozza az egyszerűséget és az időtállóságot. Az egyes kollekciók úgy lettek kialakítva, hogy a termékek által teremtett összhangot könnyedén integrálhatja otthonába. A termékkategóriák között megtalálhatóak az étkezők, nappali hálószobák, kiegészítő bútorok és lakáskiegészítők.

A tökéletesség nem egy állapot, hanem egy folyamatos törekvés, amit ennél a partnerünknél is megfigyelhetünk. A modern technológia és gyártás alkalmazásával könnyedén megvalósítják a kifinomult és precíz tervezést.

 

 

 

Katalógus

a mi történetünk

Olvass rólunk és az általunk képviselt értékekről.

Bemutatóterem

Kisgáti u. 30.
Kaposvár

ÜGYFÉLFOGADÁS KIZÁRÓLAG ONLINE!

 

Kapcsolat

info@selinhome.hu

06709056118