{
Tonin Casa - Olasz bútor

Minden stílusnak saját illata van

 

Kellemes érzések, magával ragadó stílusok kifejezése illatok és design segítségével ez a Millefiori inspirációja időről időre.

Az Olaszországból indult Millefiori óriási szakértelemmel, és tapasztalattal rendelkezik lakáskozmetikumok terén. A kifinomult otthoni illatokkal és a gyönyörűen megtervezett dekorációs csomagolásokkal céljuk, hogy kellemesebbé, vonzóbbá és illatosabbá tegyék a belső tereket, ezáltal felejthetetlen emlékeket teremtve számunkra, valamint családunk és vendégeink számára is.

Olasz prémium bútor Pécs

üvegbe zárt történetek

Különböző dedikált kollekciókat, ezen belül sokszínű választékot hoztak létre, melyek egyedi történeteket őriznek, sajátos személyiségről árulkodnak, és segítenek otthonunk egyedi légkörének megteremtésében.

A részletekre, a minőségre való folyamatos törekvés, és az óriási tapasztalat érződik a Millefiori üvegek designján és az illatokon egyaránt.

Széles választékukat úgy tervezték, hogy mindenki könnyedén megtalálja személyes életmódjához leginkább megfelelő darabot, így hazaérve egyből egy kellemes illat, hívja fel figyelmünket a mindennapi örömök fontosságára.

made in italy

Poucher illatpiramisa

A 19. század elején Poucher újfajta ábrázolási módszere indította el a korai márkákat a modern parfümgyártás felé.

Korábban a gyártók a legtöbb esetben csupán egyetlen illatot használtak, természetesen néhány cég próbált mindig valami újat, különlegeset kreálni, de még az ő termékeikben is lényegesen kisebb illatcsokrokról beszélhettünk, mint napjainkban.

Poucher megfigyelte, hogy az idő múlásával egyes illatok más és más sebességgel párolognak el, és így változik a parfüm illata napközben. Az illatcsokrok összetevőit és ezek kibontakozásának sorrendjét kutatta, és ezt szemlélteti a korábbiaknál sokkal részletesebben, három sávos ábrázolási módszerrel, azaz illatpiramissal.

Fejillatoknak nevezte el a leggyorsabban elpárolgó, könnyed összetevőket, melyek mindössze 5-30 percig érződnek, de fontos szerepük van az első benyomás szempontjából.

Ezt követően, megérezhetjük a parfüm legfontosabb illatjegyeinek, a szívillatoknak összhatását. Sok esetben már az elején is nagyon finoman jelen vannak, de valójában 15- 30 perc kell nekik ahhoz, hogy megfelelően kibontakozzanak. A szívillatok alapján szokták besorolni illatcsaládokba (citrusos, gyümölcsös, fás, keleties…) a különböző parfümöket.

Végezettül pár óra elteltével, az alapillatok is felbukkannak, melyek fő szerepe hogy lassítsák a fej és a szív illatok párolgását. Az alapilatok akár egy napig is érezhetőek bőrünkön.

 Poucher munkájának köszönhetően, rengeteget változott a parfümgyártás, ma már a különböző kompozíciók akár több száz illatjegyet is tartalmazhatnak, ami megfigyelhető a lakásillatosító termékeknél is.

Egyedi és minőségi olasz bútor

KELLEMETLEN SZAGOK A LAKÁSBAN?

Prémium lakásillatosító termékek Milánóból!

Egyedi és minőségi olasz bútor

Milano

Egyik legismertebb kollekciójuk a Milano, mely a friss illatokkal és színekkel garantáltan felpezsdíti otthonod.  A Millefiori® Milano élénk és sokszínű illatválasztékot kínál, így kivétel nélkül mindenki megtalálhatja a számára leginkább tökéletes darabot a 18 illat közül. A választásunkat igyekeztek nem csak nevükkel, de eltérő színükkel is könnyíteni.

 

Zona

A teljesen fehérre megálmodott kollekció, melyet azért hoztak létre, hogy a mindennapi rohanásból hazaérve, könnyebben ki tudjunk kapcsolódni, egyből át tudjunk váltani egy nyugodtabb állapotba.

A Millefiori szerint a Zona az érzékek fenséges varázsát-, és az illatok tökéletes harmóniáját képviseli, amelyek az otthoni térbe maximális egyensúlyt hoznak. A Zonából választva egy sor lágy, finom, érzéki, elegáns és hívogató illattal találkozhatunk.   

Egyedi és minőségi olasz bútor
Egyedi és minőségi olasz bútor

Aria

Igazi 21. századi megoldás, a Millefiori-ra jellemző eleganciával és minőségben.

Az Aria dekoratív légfrissítő és lakásillatosító kollekciót elektromos kivitelben lehet kapni, így intenzitása a kívánt módon állítható. 

 

ICON

Napjainkban már megszokott, hogy autó illatosítókat használunk, de miért ne választanánk itt is egy igazán különleges kollekcióból. A Millefiori megalkotta az Ikon kollekció autós változatát mely, főként a fás illat és a fűszeres aroma csodás harmóniája. Az illatosító egy csipesz segítségével könnyedén rögzíthető az autó szellőzőnyílására. A levegő, ahogy áthalad az illatosító barázdáin, egyből érezhető a kellemes illat. Mi személy szerint imádjuk és már régóta használjuk az Ikon-t.

Egyedi és minőségi olasz bútor
Egyedi és minőségi olasz bútor

LAUNDRY

A Laundry kollekciót, kimondottan ruháink illatosítására fejlesztették ki, a Millefiori szakemberei.

Az illatkártyákat könnyedén elhelyezhetjük a ruhás szekrényekben és fiókokban, vagy akár egy – egy utazás során magunkkal vihetjük bőröndünkben, így garantáltan mindig friss is finom illatok fogadnak minket ruháinkon is. 

 

a mi történetünk

Olvass rólunk és az általunk képviselt értékekről.

Bemutatóterem

Kisgáti u. 30.
Kaposvár

ÜGYFÉLFOGADÁS KIZÁRÓLAG ONLINE!

 

Kapcsolat

info@selinhome.hu

06709056118