{
Tonin Casa - Olasz bútor

OLASZ MINŐSÉG,

SZENVEDÉLY ÉS ÉLETSTÍLUS

Az Italia Lounge az igazi olasz életformát és minőséget képviseli.  A rengeteg tapasztalatnak, hosszantartó minőségnek és a nemzetközi szinten is jelentős kereskedelmi hálózatának köszönhetően, egyre több országban találkozhatunk kiváló kanapéikkal és más bútoraikkal. 

Az olasz művészeti tradíciók, a változatos építészet és a kiemelkedő kulturális örökség folyamatos inspirációval és így új ötletekkel halmozza el a designereket.  A felsoroltaknak köszönhető, hogy mindig meg tudnak újulni, és ez teszi őket az olasz bútorpiac egyik legérdekesebb szereplőjévé.

Olasz prémium bútor Pécs

ÖSSZHANG A MUNKÁBAN, HARMÓNIA A DESIGNBAN

Két alapelveihez mindig ragaszkodtak miszerint kell egy képzett, hosszú távon is együttműködő csapat, és minél kompaktabb műhelyek, hogy a nagyobb volumenű gyártás se mehessen a kézműves minőség rovására. Minden nap egyszerre több részleg dolgozik lenyűgöző összhangban: szabók, varrónők és kárpitosok.  Az egyedi design, a hozzáértő és művészi készségek harmóniája adja az Italian Lounge félreismerhetetlen stílusát.

made in italy

SZAKÉRTELEM ÉS INNOVÁCIÓ

Mottójuk: a szakértelem önmagában már nem elég, követni kell a trendeket, ezért rengeteget kutatnak új design elemek, technológiai megoldások és innovatív, tartós anyagok után.A rengeteg kutatás eredménye, hogy a végfelhasználók igényeit már jól ismerik. Szerintük napjainkban az egyensúlyt és a harmóniát sugalló geometriákra van a legnagyobb szükség otthonunkban.

Egyedi és minőségi olasz bútor

OLASZ ÉLMÉNY OTTHONRA

A designerek már ismert tervezőkkel és még kevésbé ismert, innovatív vállalatokkal együttműködve keresik és válogatják azokat az anyagokat amelyek javíthatják és még személyesebbé szabhatják termékeiket, valamint tovább növelhetik és kiteljesíthetik az általuk nyújtott élményt.

Igyekeznek a megfelelő anyagokat, minél változatosabban használni az egyébként kimondottan széles választékból, sokszor a váratlan kombinációk hozzák a legnagyobb sikert a csapat számára.

A kézzel készített bútorok értékét nagyrészt befolyásolja annak tökéletes kidolgozottsága. Az Italia Lounge bútorok óriási erősségé, hogy mindegyik darabját kifinomult design, csodálatos formavilág és pontos részletek jellemzik. Természetesen, a korábban felsoroltak egyike sem mehet a minőség rovására, sőt a design mellett erre a legbüszkébbek a márka képviselői.

Katalógus

a mi történetünk

Olvass rólunk és az általunk képviselt értékekről.

Bemutatóterem

Kisgáti u. 30.
Kaposvár

ÜGYFÉLFOGADÁS KIZÁRÓLAG ONLINE!

 

Kapcsolat

info@selinhome.hu

06709056118