06709056118 info@selinhome.hu
Prémium minőségű irodabútorok

Irodabútor

Vállalkozásunk 2018-ban kezdte el megalapozni az irodabútor részlegünket azzal a céllal, hogy a 2019-től olyan termékekkel szolgáljuk ki a piacot, amik esztétikailag és minőségileg megfelelnek a modern kor elvárásainak. Célunk az, hogy olyan légkört teremtsünk vállalkozásoknak, intézményeknek, vagy bármely olyan létesítménynek ahol irodabútor felhasználásra kerül, amelyben a felhasználok különlegesnek érzik magukat. A minőség mellett, az egységes színvilág és a modern design elemek is kiemelt figyelmet kaptak.

Minőség és megbízhatóság

A jó minőségű alapanyagokból és profi eljárásokkal gyártott termékek sajátossága, hogy a használati idejük nagymértékben megnövekszik. Egy iroda, intézmény, konferenciaterem, közintézmény, hivatal kialakítása és légköre rendkívül nagy szerepet játszik abban, hogy milyen érzés köti a felhasználót a vállalkozáshoz vagy létesítményhez. A letisztult kialakításnak és nagymértékű termékvariációknak köszönhetően lehetőség van arra, hogy az összkép és a harmónia a bútorokon keresztül is megtestesüljön.

Prémium minőségű irodabútorok

Termékkategóriák

Vezetői székek

Vezetői székek

Forgószékek

Forgószékek

Széksorok

Auditóriumi széksorok

Várótermi székek

Várótermi székek

Írótáblás székek

Írótáblás székek

Várótermi kanapék

Várótermi kanapék

Lounge fotelok

Lounge fotelok

Tárgyalóasztalok

Fix és bővíthető tárgyalóasztalok

Vezetői íróasztalok

Vezetői íróasztalok

Íróasztalok

Általános és emelhető íróasztalok

Teljes irodaberendezés

Felső vezetői irodák

Általános irodák

Recepció

Valami másra vágyna?

Vegye fel velünk a kapcsolatot és segítünk megvalósítani elképzeléseit.

Termékeink általában elérhetőek többféle méretben, színben és alapanyag felhasználásával is. Ügyfeleink igényeit egy személyes találkozó során szoktuk felmérni, hogy azoknak megfelelően tudjunk ajánlatot tenni.

Minőségi alapanyagok, szakértelem és precíz kivitelezés.  Jöjjön el bemutatótermünkbe és élje át az egyedi otthon érzését.

Bemutatóterem

Kisgáti u. 30.
Kaposvár

 

Kapcsolat

info@selinhome.hu

06709056118