{

cégbemutatás

Felis Soft Living 

Felis jólcsengő olasz márka, először a hazai -, majd nem sokkal később nemzetközi piacon is komoly ismertségre tettek szert. Mára már több, mint 25 éves tapasztalat áll mögöttük, azonban ők még mindig büszkén emlékeznek a kezdetekre, amikor kárpitozott bútorok gyártásával foglalkoztak.

Így nem csoda, hogy a fent említett termékkategóriához a mai napig hűek maradtak és ezt tökéletesítik nap mint nap.

Mindezt azért teszik, hogy továbbra is ők legyenek a legmegbízhatóbb márka, amikor kanapék és ágyak vásárlásáról kell dönteni.

Made in italy

Szintén a cég egyik erőssége és különlegessége, hogy a katalógusukban található összes modell a székhelyükön kerül gyártásra, Olaszországban, ahol ellenőrzött és minősített alapanyagokból dolgozik hozzáértő csapatuk.

Emellett rendkívül tudatosan az iparág fejlődését figyelemmel kísérve, folyamatosan fejlesztik és frissítik a különfélegyártási technológiákat.

Ennek megfelelően, ezeket az olasz bútorokat látva a legmagasabb minőségre számíthat, ami régi és nemes hagyományokon nyugszik a bútorok és a kárpitok világában.

rugalmasság

A Felis a minőség mellett igyekszik minél többet adni a végfelhasználóknak, mivel mindig is ragaszkodtak a legkiválóbb alapanyagokhoz, ezért nagy fejtörést okozott a cégvezetésben, hogyan tudnák redukálni az előállítási költségeket. Ahhoz, hogy ezeket tartani és csökkenteni tudják, tudatos és megfelelő módszert dolgoztak ki anélkül, hogy ez a minőség rovására menne.  Mi lehet lehet a titkuk? Eláruljuk, a kulcs szerintük az idő megfelelő beosztása. Az összes termék gyártása megrendelés alapján történik, mindez ráadásul meglehetősen gyors szállítási határidővel.

Ez egy kiváló csapatmunka eredménye, melyben a kollégák mellett a beszállítóiknak is kiemelt szerepe van és mindez természetesen kiegészül hosszan tartó partner kapcsolataiknak, ezen összetevőknek köszönhető a tökéletes ár/érték arány.

Tervezd meg a sajátodat

Katalógusukban több száz termékük van olyan rájuk jellemző termékkategóriákban, mint kanapé, ággyá alakítható kanapé, fotel és ágy. Mindegyikük a lehető legnagyobb mértékben konfigurálható, így több száz féle szövet közül lehet majd választani a kárpitozásnál. Ráadásul egyes termékek tovább alakíthatóak az igényeknek és a lehetőségeknek megfelelően.

Katalógusok

a mi történetünk

Olvass rólunk és az általunk képviselt értékekről.

Bemutatóterem

Kisgáti u. 30.
Kaposvár

ÜGYFÉLFOGADÁS KIZÁRÓLAG ONLINE!

 

Kapcsolat

info@selinhome.hu

06709056118