{
Tonin Casa - Olasz bútor

Euróba szívében

 

A Fantin-t 1968-ban alapították Banniában, a település Fiume Veneto közelében található, Olaszország és egész Európa egyik legfontosabb ipari területének szívében.

A cég élén egészen a kezdetektől a névadó Fantin család áll, részben ennek köszönhetiő a márka töretlen sikere.

A Fantin olyan olyan fémbútorok és megoldások gyártója, melyek alapvetően kiváló minőségükről lettek ismertek, valójában azonban ennél többről van szó, hiszen az előbbi keveredik változatos, mégis jellegzetes megjelenéssel, funkcionalitással és fenntarthatósággal.

Olasz prémium bútor Pécs

fém és leleményesség

Óriási tapasztalatuk van a fémből készült termékek előállításában, amelyeket a mai napig odaadóan készítenek és tökéletesítenek, már több mint 50 éve.

Az általuk elképzelt, majd megvalósított kollekciók, fáradhatatlan kutatómunkáról és magas színtű tervezési készségekről árulkodnak.

Kiemelt szerepet kapnak továbbra is a cég életében a mechanikus gyártási folyamatok. Céljuk, hogy egyensúlyt teremtsenek az ipari előállítás és a kézzel készített termékek között, más szóval hatékony gyártás és a részletekre való odafigyelés jellemzi őket.

 

made in italy

Egyedi és minőségi olasz bútor

sokoldalú megjelenés

A letisztult, minimalista kivitel intelligensen ötvözi a sokoldalúságot és a látványosságot. A vonzó, praktikus bútorok tökéletesen illeszkednek a legtöbb környezetbe: otthonoktól irodákig, üzletektől gyárakig.

Küldetésük, hogy olyan környezetet teremtsenek vásárlóik számára, ahol jól érzik magukat, a bútorok kielégítik igényeiket és nem utolsó sorban tükrözi személyiségüket.

 

Kiegyensúlyozott színek

Minden kollekcióhoz lélegzetelállító színpalettát kínálnak, amely több mint 60 különböző opcióból áll. A semleges tónusoktól a legfényesebb árnyalatokig számos esztétikai megoldást választható.

Az óriási színválasztékkal céljuk, hogy életet leheljenek a fémbe, és a legötletesebb és leglátványosabb vásárlók kreatív reményeit, és álmait is megvalósíthassák.

Egyedi és minőségi olasz bútor
Egyedi és minőségi olasz bútor

rugalmas gyártás

A teljes gyártási ciklus, saját létesítményeikben zajlik: a nyersanyagok beérkezésétől kezdve a mechanikus vágásig, lyukasztásig, hajlításig, ragasztó- és végső hegesztésig, összeszerelésig és kiszállításig.

Ez lehetővé teszi számukra, hogy maximálisan rugalmasak lehessenek és kielégíthessék az egyedi termékigényeket is.

 

Fenntarthatóság

Az emberi jólét és a környezet szoros kapcsolatát mindig szem elött tartják.

Termékeik 100% -ban újrahasznosítható fémből készülnek, rövid az ellátási láncuk (minden szállító telephelyünk 25 km-en belül található). Ezenkívül szilárd, tartós termékeik segítenek csökkenteni a hulladék mennyiségét az erőforrások, az alapanyagok és az energia tekintetében.

Egyedi és minőségi olasz bútor

termékek

a mi történetünk

Olvass rólunk és az általunk képviselt értékekről.

Bemutatóterem

Kisgáti u. 30.
Kaposvár

ÜGYFÉLFOGADÁS KIZÁRÓLAG ONLINE!

 

Kapcsolat

info@selinhome.hu

06709056118