{
Tonin Casa - Olasz bútor

Ditre Italia

Egy új megközelítés

 

A karakteres design és az összhang megteremtése, amitől a Ditre Italia termékei a kezdetektől kiemelkednek a tömegből, és az alapvető népszerűségét is ennek köszönheti a márka. Magyarország egyik legkedveltebb design márkája.

Azt gondoljuk, hogy azok, akik nem csak egy impozáns, exkluzív terméket vásárolnának, hanem egy sajátos, egyedi design koncepciót is keresnek, számukra tökéletes választás olasz partnerünk.

Kínálatukban megtalálhatóak: ágyak, kanapék, ággyá alakítható kanapék, fotelek és kiegészítő termékek.

Ditre Italia Magyarország

időtlen elegancia

A megfelelő interior design egyik ismérve, amikor az egyes bútorok és kiegészítők egymással szinte kommunikálnak, ekkor tudjuk, hogy nem csak szép darabokat, hanem egy tökéletesen harmonizáló kollekciót választottunk.

Ezek azok a kulcsszavak, amelyek inspirálják tervezőiket, és ezzel a szemlélettel készülnek a Ditre Itália kollekciói: áttekintik a trendeket, a megjelenéseket, és csak ezután kezdik meg a tervezést. 

Az innováció soha nem nyilvánvaló, hanem a jövőbe látás képessége.

 

made in italy

Ditre Italia Magyarország

Tapasztalat és hagyomány

A kézzel készített termékeik láttán egyből szembetűnik az olaszokra jellemző magas minőségű kivitelezés, ami alól a Ditre Italia sem kivétel. A több, mint 40 éves gyártói tapasztalat, pedig kiváló alapként szolgál, amikor valami teljesen újat szeretnének megalkotni.

Manapság, amikor egy projekt elindul, és egy új kollekciót terveznek, egy addig sosem látott világ jelenik meg a designerek szeme előtt. Természetesen a csapat rengeteg döntést kell, hogy meghozzon, mire a végleges formáig eljutnak, az anyaghasználattól a funkcionalitáson át. 

Az óriási tapasztalat, a megfelelően képzett kezek, és az új technológiák bevonása, amelyek lehetővé teszik a kézzel készített termékek tömeggyártását.

 

Interior magasabb szinten

Nem kizárólag egy termék, vagy bútor gyártására szakosodtak. Első és legfontosabb küldetésüknek tekintik, egy organikus belsőépítészeti projekt megalkotását, azaz egy exkluzív belső világ létrehozását. 

Ez pedig nemcsak a termékek kombinációja, bármennyire is kifinomult darabokon dolgoznak, hanem egy harmonikus egész létrehozása, amely tükrözi a lakás, vagy a ház személyes megjelenését. Ennek köszönhetően Magyarország egyik legnépszerűbb olasz design cégévé vált az évek során.

Ditre Italia Magyarország

Katalógusok

Ditre Italia magyarország
Ditre Italia Magyarország
Ditre Italia Magyarország
Ditre Italia Magyarország

a mi történetünk

Olvass rólunk és az általunk képviselt értékekről.

Bemutatóterem

Kisgáti u. 30.
Kaposvár

ÜGYFÉLFOGADÁS KIZÁRÓLAG ONLINE!

 

Kapcsolat

info@selinhome.hu

06709056118