{

Cégismertető

Exkluzív olasz design

 

A Capital által bemutatott kollekciókban található termékek képesek kielégíteni a lakossági bútorozáskor felmerülő legfelső réteg által elvárt igényeket. A kollekciókban található jellegzetességek olyan kortárs megjelenést alkotnak, amelyeket a kifinomult stílusú aprólékos részletekkel finomítottak. Az általuk felhasznált összes anyag kizárólag Olaszországban készült, ahogy az általuk alkalmazott know-how és a fejlett kivitelezés is. A ház egy olyan tér ami képes elmesélni egy történetet; a bútorok, az érzelmek, az emlékek és a jövővel kapcsolatos álmaink megtestesülnek az életterünkben. 

A cég több mint 40 évvel ezelőtt kezdte meg működését és azóta gyűjti a tapasztalatokat a luxusbútoripar területén. Az alapításuk óta a vállalat folyamatosan fejlődik és növekszik a globális piacon. Egy termék a házon belüli kreatív tervezéssel és fejlesztéssel kezdődik, valamint végigköveti az anyagok kiválasztását és hasznosítását és a gyártási fázis minden szakaszát.

Made in italy

Az olasz eredetű természetes anyagok folyamatos kutatása garantálja a magas szinteken ellenőrzött és gondosan kiválaszott terméket, amely kifejezi a kézműves gyártással megalkotott bútorok értékét. A Capital egyedi és különleges anyagok és lehetőségek széles választékát kínálja az ügyfeleinek. Ettől függetlenül a cég folyamatosan arra törekszik, hogy haladjon a kor és az ügyfelek elvárásainak eleget téve készítsék el az egyedi gyártású alkotásokat.

A fa, a fém, a márvány a szövetek és a bőr az általuk legjobban prioritást élvező anyagok. Hisznek benne, hogy a “Made In Italy” olyan hozzáadott értéket teremt a termékekenek, ami azzal jár, hogy tudják, hogyan kell a fent felsorolt anyagokkal a legmagasabb minőségen dolgozni és hogyan kell őket kombinálni egyedi darabok elkészítéséhez. Minden létrehozott tárgynak következményei vannak és hatással van a környezetünkre, ezért figyelnek oda arra, hogy az általuk elkészített termékek gyártása során tiszteltben tartsák a környezetet és ne károsítsák azt.

Katalógusok

a mi történetünk

Olvass rólunk és az általunk képviselt értékekről.

Bemutatóterem

Kisgáti u. 30.
Kaposvár

ÜGYFÉLFOGADÁS KIZÁRÓLAG ONLINE!

 

Kapcsolat

info@selinhome.hu

06709056118