{
Calligaris
Connubia

Cégismertető

Kortárs design, funkcionalitás, Olasz minőség

 

Az olasz Calligaris bútorgyártó cég 1923-ban kezdte meg működését egyetlen szék gyártásával. Ma több mint 800 katalógus termék 100 országban történő forgalmazásával biztosan állítják, hogy jó döntést hoztak, amikor elhatározták, hogy a Calligaris-nak egy olyan cégnek válnia, amely képes lépést tartani az idővel és a technológiai fejlődéssel. Célul tűzték ki maguknak, hogy olyan céggé válljanak, ami képes lépést tartani az idővel és a változásokkal. 

A technika,  az esztétika, az indok és az érzelem közötti egyensúly. A modern design és a rugalmasság keveréke. Így lett a Calligaris nemzetközi márka, amely a minőséget és a kreativitást képviseli. Funkcionális bútorok jól struktúrált széles választékával, amelyek egyértelműen stílusosak, és teret ad az egyéni elképzeléseknek nagy számban elérhető termékvariációkkal.

Elképzelésből termék

Termékeik minden részletét egy szakértői tervezők, építészek, divattervezők, kézművesek és szakmunkások csapatmunka eredményezi. Ebből az együttműködésből elképzelések jönnek létre, amelyek prototípusokká alakulnak, majd egy hosszú tesztelés és finomhangolás során olyan termékekké válnak, amelyek világszerte eljutnak az otthonokba.

95 év alatt sok változást tapasztaltunk a Calligarison. Ezt úgy érték el, hogy bútor- és lakberendezési kiegészítőket terveztek és gyártottak, hogy belépjenek a legkülönfélébb otthonokba, és megtalálják a helyüket, harmonizálva a különböző stílusokkal, ami egyedülálló környezeteket eredményez.

Kísérleteznek, változnak és fejlesztenek, mert tudják, hogyan képviseljék a márkát azok számára, akiknek fontos a minőség és a kreativitás hozzáférhető áron, korszerű, rugalmas és intelligens kialakítással.

Katalógusok

Connubia

A Calligaris leányvállalataként a Connubia termékek megtestesítik a márka alapvető értékeit. Többségben asztalok és székek találhatóak meg a kínálatukban, de az utóbbi években pár kiegészítő darabbal is bővült. A név a latin “conubium”-ból ered, ami  házasságot/összekötést jelent. Ezzel is utalnak a Calligaris közelségére.

A termékeik kedvezőbb ára miatt ajánljuk őket üzleti tevékenységekből eredő felhasználásra is, legyen szó intézményekről, irodákról, konferenciatermekről, éttermekről, szállodákról, vagy kávézókról.

Az asztalokban felhasznált fa fajták tartósak és erősek. Az általuk elért megjelenés pedig időtálló és kifinomult. A jól felhasználható fa dinamikus, mégis klasszikus megjelenéséből adódóan könnyen párosítható különböző üveg és kerámia felületekkel. A cég FSC minősítéssel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy olyan erdőkből származó fával dolgozik, ami helyesen és tudatosan van fenntartva, betartva a szigorú környezetvédelmi, szociális és gazdasági előírásokat.

Katalógusok

a mi történetünk

Olvass rólunk és az általunk képviselt értékekről.

Bemutatóterem

Kisgáti u. 30.
Kaposvár

ÜGYFÉLFOGADÁS KIZÁRÓLAG ONLINE!

 

Kapcsolat

info@selinhome.hu

06709056118