{
Prémium asztal

Teljes harmónia

A cég története egészen az 1963-as évig nyúlik vissza, ekkor indult el hosszú és sikeres útján mai Bontempi márka.

A szakma iránti szerelmüknek, a folyamatos kiváló minőségre törekvésüknek, valamint innovációiknak köszönhetik, hogy ennyi éve maguk mögött tudhatják versenytársaikat.

Annak ellenére, hogy a cég mérete jelentős növekedésen esett át a 60 -as évekhez képest, a csapat kezdeti hozzáállása nem változott egy pillanatra sem, sőt még inkább igyekeznek a vásárlók igényeinek nap mint nap megfelelni.

Továbbra is büszkék filozófiájukra és a teljes harmóniában hisznek: miszerint a szépség mit sem ér funkcionalitás, kényelem nélkül és ehhez a folyamatos innováció elengedhetetlen.

Szenvedély

Valódi szenvedélyük a Bontempi márka építése, ezért mindent megtesznek, hogy a kiváló alapanyagok felhasználásából a legszebb, legjobb minőségű, és formatervezésű bútorok születhessen meg. Természetesen ebben óriási segítségükre van, több mint 50 éves tapasztalatuk.
„Saját lelkesedésünk vezet minket napi szinten és ezért nézzük más szemmel a munkánkat, igyekszünk ezt a hozzáállást átadni azoknak az ügyfeleknek, akik úgy döntöttek, hogy velünk dolgoznak. Fő célunk, hogy ügyfeleink elvárásait legjobb tudásunk szerint teljesítsük, és ennek a szemléletnek köszönhetően nemcsak képesek vagyunk kielégíteni igényeiket, hanem kölcsönösen javítjuk saját készségeinket is.”

Olasz Bútorok
Prémium minőség

Kutatás és Innováció

Az innováció már a legapróbb részleteknél is megfigyelhető a Bontempi bútorokon. Termékeik és eljárásaik rengeteg kutatáson és fogyasztói szokásokon alapszanak, úgy mint: design trendek a múltból, új formavilág trendek, piaci igények előrejelzése, vásárlói visszajelzések és apróbb finomításokra való igény.

Közben vázlatok százait készítik a világ körül utazó kreatív elmék, így nem csoda, hogy rengeteg ötlet kerül az asztalukra. Itt kapcsolódnak be először a munkafolyamatokba a legjobb koncepciók kidolgozásáért felelős döntéshozók, majd a designerek, végül a kivitelezők.

Minőségi asztalok, fotelek, székek
Luxus kivitelezési étkező asztalok

A kreativitás mellett, természetesen a gyártás is kiemelt szerepet kap, így minden évben komoly összegeket költenek legfejlettebb gépekre, szerszámokra, szoftverekre, mindezt a folyamatos minőségi fejlődés fenntartása és az innováció érdekében.

Olasz étkezőasztal - Bontempi

Termékpalettájuk rendkívül sokszínű, megtalálhatóak benne: asztalok, konzolok, alkalmibb darabok, lámpák, székek, fotelek, könyvespolcok, szekrények, ágyak.

Minőségi alapanyagok, szakértelem és precíz kivitelezés.  Jöjjön el bemutatótermünkbe és élje át az egyedi otthon érzését.

Bemutatóterem

Pécs Pláza
Megyeri út 76.
Pécs

 

Kapcsolat

info@selinhome.hu

(70) 433-9118