{
Tonin Casa - Olasz bútor

Küldetés és történelem

 

1996-os alapítású, Archeda márka mindig is olyan céget képviselt, melyben kiemelt értéknek számított az erkölcs és etika. Náluk minden fejlesztési projekt középpontjában az az inspiráló szándék áll, hogy a termékeikkel naponta új érzelmeket csalogassanak elő vásárlóikból. Mindezt az egyedi design és formatervezés segítségével, valamint a legjobb minőségű alapanyagok felkutatásával érik el. Emellett természetesen nem feledkeznek meg a felhasználói igényekről, ezeket igyekeznek maximálisan kielégíteni és az egészet tökéletes ergonómiával és a funkcionalitással támogatni.

Olasz prémium bútor Pécs

Tervezés és kivitelezés Made In Italy módra

Az Archeda mindig is azért harcolt, hogy támogassa az olasz hagyományokat és gyártást, azaz a „Made in Italy” kulturális örökséget, továbbá, hogy fejlessze ezt a koncepciót és hozzáadott értéket.  Az olasz formatervezés az egész világon könnyedén felismerhető, mivel egyesíti a kiváló prémium alapanyagokat az egyedülálló formatervezéssel, így tökéletesen kielégítve minden környezeti és személyes igényt is. Nem meglepő az Archeda munkatársai, miért ennyire büszkék, hogy az általuk gyártott olasz termékek mára egyre több országban elérhetőek.

made in italy

Gyártás és logisztika

A küldetésük sikerességét mi sem bizonyítja jobban, mint az elmúlt évek alatt elért jelentős növekedés – beleértve az üzleti volument, eladásokat, valamint a technológiai innovációt.

A fürdőszobai bútorok és kiegészítőik gyártása ma már 4000 négyzetméteres területen zajlik, a termékek disztribúciója pedig világszerte egyre hatékonyabb az új partnereiknek, szaküzleteiknek köszönhetően.

Egyedi és minőségi olasz bútor

Megbízhatóság

Az olasz formatervezés, valamint a több ezer órás kutatás: anyagok és termékek kapcsán jutatták a márkát a legismertebbek közé, majd repítették még előrébb egészen a fürdőszobai bútorgyártás vezető vállalatává.

Manapság, jobban, mint valaha, a fürdőszobai bútorok elengedhetetlen részét képzik mindennapi életünknek. Ezt jókor ismerte fel a cég és továbbra is ez alapján készítik termékeiket, illetve a folyamatos innovációra törekszenek.

Az Archeda az aktuális lakberendezési trendek tanulmányozásának köszönhetően az elsők között jár stílus és a funkcionalitás terén is. Az új kollekciókat mindig modern, vonzó designnal látják el és ezeket a legfejletteb technológiával kombinálják, amelyek biztosítják termékeik kiemelkedő élettartamát. 

Katalógusok

a mi történetünk

Olvass rólunk és az általunk képviselt értékekről.

Bemutatóterem

Kisgáti u. 30.
Kaposvár

ÜGYFÉLFOGADÁS KIZÁRÓLAG ONLINE!

 

Kapcsolat

info@selinhome.hu

06709056118